top of page

АМАК - имаме грижата!

 

Кои сме ние? 

Сдружение "Авто-Мото и Асистънс Клуб България" (АМАК) е най-новият, иновативен и модерен автомобилен клуб в България, който за първи път предлага професионално и бързо обслужване при нужда от пътна помощ, както и множество допълнителни услуги, отстъпки и преди всичко консултации и подкрепа, докато вие и вашето семейство сте на път!

Освен за физически лица, АМАК е единствения автомобилен клуб в България, който предлага решение за пътна помощ за фирми и техните лекотоварни и тежкотоварни флоти в страната и чужбина!

На цени от 39,00 лева за членство в България и от 89,00 лева в Европа за физически/юридически лица годишно и от 120 евро/година за големи транспортни фирми, вашият клуб е на разположение 365 дни в годината и 24 часа в денонощието за приемане на обаждания и организиране на всичко, което се очаква от услугата пътна помощ!

 

Как работи? 

Всеки успешно регистриран член в АМАК получава членска карта с ясно изписан телефонен номер и контакти за обслужване, при обаждане на който се задейства незабавно процедура по организиране на Пътна помощ, независимо дали в България или чужбина, като в рамките на България Пътната помощ достига до вас средно до 30 минути.

 

В цяла Европа за вас се грижат 2.000 сервизни автомобила с професионални механици и възможност за реакция!

 

Какви опции предлагаме? 

Според вашите нужди и преди всичко активност и честота на пътуване АМАК предоставя три пакета за членство за леки и лекотоварни МПС:

 

  • "БЪЛГАРИЯ" предназначен за всеки активен шофьор в България;

  • "ЕВРОПА" предназначен за всеки активен шофьор, който пътува 2-3 пъти по бизнес или в свободното време в чужбина;

  • "ЕВРОПА ПЛЮС" предназначен за всеки активен шофьор, чиято работа или живот е свързан с постоянно пътуване в Европа и/или разчита на 100% прехвърляне проблемите на пътя на професионален партньор като АМАК.

 

Защо сме толкова атрактивни?   

Посочените програми покриват необходимия спектър от услуги Помощ на пътя, разширени с допълнителни лимити и специални предложения при най-атрактивно съотношение цена/услуга в бранша!

 

Нашето предложение е едно от най-добрите на пазара, защото: 

  • ... имаме опита и знанието да организираме обслужването и работата си самостоятелно в един истински клуб!

  • ... защото имаме млад екип, стегната организация и оптимални процеси на работа!

  • ... работим он-лайн, но и с мотивирани партньори!

  • ... си партнираме с най-добрите доставчици на пътна помощ в България и Европа!

  • ... сме мотивирани от и се идентифицираме с идеята да бъдем по-загрижения авто и мото клуб в България!

 

Какво е нашето място в България? 

Целта на АМАК е позициониране като разпознаваем и професионален център за организиране на пътна помощ във формат 24/7 и привличане на голям процент от активните шофьори в България, което да гарантира успех на клуба, но и за всеки един от членовете му, които ще имат възможността за достъп до разширен обхват и разнообразие от асистънс услуги в най-близко бъдеще, включително организацията на услугата "Спасяване по въздуха" в страната и чужбина, включени в членския внос!

 

Ще се радваме да "имаме грижата" за вас!

 

Вашият АМАК екип

AMAK / Авто-Мото и Асистънс Клуб с безплатна пътна помощ за членове

Авто-Мото и Асистънс Клуб

БЪЛГАРИЯ

СПЕШНА ПЪТНА ПОМОЩ

И ДОМАШЕН АСИСТЪНС

 на 0700 112 77

  (+359 700 112 77 от чужбина)

 

bottom of page